Verhuis assistent // Verkoopstyling

Grip in Huis

Een verhuizing is een ingrijpende, tijdrovende en soms ook stressvolle gebeurtenis die het nodige organisatietalent vraagt. Spullen moeten worden uitgezocht en ingepakt. Er moet een verhuisdatum worden geprikt en na de verhuizing moet alles weer op de nieuwe plek worden uitgepakt. Naast de fysieke verhuizing moet er ook nog een aantal randzaken worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van meterstanden en adreswijzigingen aan diverse instanties.

Grip kan je helpen bij dit proces. We maken samen een planning, we begeleiden je bij het regelen van alle praktische en administratieve zaken (of nemen die voor je uit handen) en we kunnen je begeleiden bij het uitzoeken en inpakken van de spullen. Zo wordt verhuizen een stuk plezieriger!

De juiste snaar raken

Verkoopstyling

Verkoopstyling is het restylen van een woning: het laten opvallen van de mooie en sterke punten en de zichtlijnen van de woning. De woning wordt door deze presentatie aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

Kijkers op Funda bepalen in 10 seconden of de woning iets voor hen is. En 80% van de potentiële kopers kan niet door de persoonlijke sfeer van een woning heen kijken!

Grip is gespecialiseerd in het restylen en verkoop klaar maken van woningen. We steken onze handen uit de mouwen voor een snel resultaat.

Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van meubels en accessoires die al in de woning aanwezig zijn.

Structuur, orde & overzicht in ruimte & tijd