Volledige verhuizing

Bezemschoon opleveren

Verkoopstyling

Ophangen monteren

Verhuismaterialen

Een verhuizing is een ingrijpende, tijdrovende en soms ook stressvolle gebeurtenis die het nodige organisatietalent vraagt. Spullen moeten worden uitgezocht en ingepakt. Er moet een verhuisdatum worden geprikt en na de verhuizing moet alles weer op de nieuwe plek worden uitgepakt. Naast de fysieke verhuizing moet er ook nog een aantal randzaken worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van meterstanden en adreswijzigingen aan diverse instanties.
Grip kan je helpen bij dit proces. We maken samen een planning, we begeleiden je bij het regelen van alle praktische en administratieve zaken (of nemen die voor je uit handen) en we kunnen je begeleiden bij het uitzoeken en inpakken van de spullen. Zo wordt verhuizen een stuk plezieriger

Volledige service verhuizing

Tijdens een uitgebreid voorgesprek bekijken we hoe de verhuizing er uit gaat zien. Wat zijn uw wensen? Wat is de planning?
De te verhuizen boedel wordt compleet voor u ingepakt. Kostbaar meubilair sealen we in. De complete huisraad wordt naar de nieuwe woning overgebracht en daar voor u uitgepakt. Meubels worden gemonteerd en u komt thuis in een volledig ingerichte woning!
Oude en/of overtollige boedel brengen we desgewenst naar een goede doelen instantie. Uw oude woning leveren we bezemschoon op; denk bijvoorbeeld aan het weghalen van tapijt, het dichten van gaten en het verwijderen van gordijnrails.

Bezemschoon opleveren / ontruimen

Heeft u, bijvoorbeeld na het overlijden van een alleenwonend familielid of een andere dierbare, hulp nodig bij het opruimen van de overgebleven spullen?

Grip helpt u met het verzamelen van de belangrijke zaken uit de inboedel.

De overgebleven spullen verpakken wij netjes en doneren deze, wanneer u dat wenst, aan een goed doel.

Ook het afvoeren van overgebleven inboedel en goederen wordt door Grip verzorgd.

De woning  wordt bezemschoon opgeleverd aan de verhuurder of aan de makelaar voor notariële overdracht.

Ophangen / monteren

Heeft u een aantal kleine klusjes die moeten gebeuren in uw woning zoals een zware kast verplaatsen, een lamp ophangen, plinten maken, schilderwerk, dan kan Grip u helpen.

Zijn er bij uw verhuizing veel extra werkzaamheden ook dan zullen wij een klusjesman inschakelen om deze extra werkzaamheden te verrichten.

Verhuismaterialen

Behoud het overzicht en verhuis uw spullen netjes en geordend in onze stevige verhuisdozen. Zo weet u snel in welke doos de belangrijke spullen zitten die u direct weer nodig heeft. Als u uw verhuizing door Grip laat verzorgen, dan maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen en inpakmaterialen. Na de verhuizing halen we alle dozen weer kosteloos bij u op.

VERHUISDOOS NIEUW
VERHUISDOOS GEBRUIKT
VERHUISDEKEN
TAPEROLLER
PLAKBAND
INPAKPAPIER
NOPPENFOLIE
WIKKELFOLIE
WAARSCHUWINGSETIKET
VERHUISSTICKERS
MATRASHOES

Verkoopstyling

Verkoopstyling is het restylen van een woning: het laten opvallen van de mooie en sterke punten en de zichtlijnen van de woning. De woning wordt door deze presentatie aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

Kijkers op Funda bepalen in 10 seconden of de woning iets voor hen is. En 80% van de potentiële kopers kan niet door de persoonlijke sfeer van een woning heen kijken!

Grip is gespecialiseerd in het restylen en verkoop klaar maken van woningen. We steken onze  handen uit de mouwen voor een snel resultaat.

Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van meubels en accessoires die al in de woning aanwezig zijn.